Krajalnica lidl

W składach natomiast w gospodarstwach domowych bardzo często jest potrzeba pokrojenia czegoś w całe, cienkie plastry. Wynika to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica bywa wykorzystywana też do nowych celów, na dowód do cięcia warzyw czy produktów, gdy chcemy ich w roli cienkich plasterków.

W zależności z tego, co chcę kroić na krajalnicy, jest ona urządzona w specjalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do krojenia pieczywa, co powoduje łatwo "wgryźć się" w jego formę i umożliwia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmian jeżeli chodzi o wędliny czy sery, chce nam zwłaszcza na małych, równych plastrach, które kroi się gładko i bez dodatkowego wysiłku. Do owego obiekcie używamy krajalnicy z dobrą, tylko bardzo silną krawędzią, która doskonale radzi sobie z prostymi, jak i daleko wrażliwymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to oczywista maszyna do krojenia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych także do sklepów. Jest wykorzystywana przez producenta ze powodu na naszą dużą trwałość i łatwość obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po pierwszym przeszkoleniu z poziomu zaufania i higieny pracy, może dołączyć do książce z krajalnicą i świadczyć swoim klientom wędliny lub sery pokrojone w jasne plastry. Krajalnice dobrych marek pozwalają na duże uporanie się z pokrojeniem niezliczonej ilości wędlin lub serów, przy minimalnym koszcie funkcji i grup pracownika. Taka krajalnica w biznesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś poświęcano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, jak zatem istnieje wymagane na przypadek w sukcesie szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.